Web Analytics Made Easy - Statcounter

امکان دسترسی به پایش ریزگرد‌ها و سنجش غبار موجود در توده هوا‌ها در مرکز آزمایشگاه هواشناسی ماهواره‌ای دانشگاه تبریز فراهم شد.

بهروز ساری صراف، رئیس دانشکده برنامه ریزی و علوم محیطی دانشگاه تبریز در گفتگو با خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، مراکز و ایستگاه‌های هواشناسی امکان پایش و مشاهد طوفان‌ها را دارند، ولی سنجش لحظه‌ای ذرات جامد غبار و نمک در متر مکعب هوا و متر مربع زمین از اختصاصات این مرکز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دانشکده برنامه ریزی و علوم محیطی دانشگاه تبریز بیان کرد: نقشه‌های خروجی این مرکز از نظر جلوگیری از اخلال در مسیر پرواز‌های هواپیمایی و ممانعت از سوانح هوایی و هم چنین برای مدیریت بحران در مباحث کشاورزی و تصادفات جاده‌ای مهم و حیاتی است.


دانشکده برنامه ریزی و علوم محیطی دانشگاه تبریز خروجی داده‌ها به صورت نقشه‌های جغرافیایی در محیط GIS می‌باشد که به صورت نمودار و با فرمت Geo Tif و یا در صورت لزوم به صورت انیمیشن قابل ارائه است.


شایان ذکر است، با دسترسی به داده‌ها و اطلاعات مرکز پردازش ریزگرد‌های اتحادیه اروپا (بارسلونا – اسپانیا) که ریزگرد‌های اروپا و خاورمیانه را پایش و کنترل می‌نماید، پیش بینی ۵ ساعت قبل طوفان‌های گرد و غباری و سنجش ذرات نمک در مرکز آزمایشگاه هواشناسی ماهواره‌ای دانشگاه تبریز امکان پذیر شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه تبریز وزارت علوم هواشناسی دانشگاه تبریز ریزگرد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۱۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال اتباع خارجی در کردستان

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: فرآیند واکسیناسیون تکمیلی مرحله اول فلج اطفال ویژه اتباع خارجی در کردستان به اتمام رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، جهانبخش یوسفی اظهار کرد: برنامه جهانی ریشه‌کنی فلج اطفال و حفظ دستاوردهای آن از مهم‌ترین برنامه‌های سازمان جهانی بهداشت است.

وی افزود: هر چند تلاش‌ها برای تحقق اهداف برنامه همچنان تداوم دارد، اما افزایش تردد به داخل کشور از کشورهای همسایه نشان دهنده خطر بالای ورود ویروس به کشورمان است.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان ادامه داد: عملیات ایمن سازی تکمیلی سال ۲۰۲۴ میلادی در مناطق غیر گرمسیری در مرحله اول از روز یکشنبه دوم اردیبهشت تا روز سه‌شنبه چهارم اردیبهشت سال جاری همزمان با سراسر کشور شروع و به اتمام رسید و مرحله دوم نیز از سی‌ام اردیبهشت تا یکم خرداد سال جاری اجرا خواهد شد.

یوسفی خاطرنشان کرد: در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کردستان طرح ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال با هدف ریشه‌کن کردن کامل این بیماری در کودکان زیر پنج سال مهاجران خارجی اجرا شد و بیش از ۷۵ درصد موارد واکسیناسیون شدند.

کد خبر 749770

دیگر خبرها

  • چهل و ششمین دوره مسابقات ریاضی دانشجویی کشور در دانشگاه تبریز به کار خود پایان داد
  • حادثه تلخ برای جوان معلول ساروی که نخبه دانشگاه بود
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • بررسی مسائل زیست محیطی اصفهان در جلسه شورای عالی حفاظت محیط زیست با حضور رئیس جمهور
  • تغییر رئیس مرکز آمار ایران
  • آزمون کنکوری‌های شهرستان زیرکوه ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی در گرو حمایت‌های ارزی
  • تصمیم‌گیری‌های کلان زیارتی با کمک «مرکز ملی داده‌های زیارت»
  • انجام مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد