Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان علم و فناوری هوافضای چین در نظر دارد 2 ماهواره هواشناسی دیگر را در سال 2021 پرتاب کند؛ یکی از ماهواره‌های برنامه ریزی شده نخستین ماهواره هواشناسی جهان در مدار طلوع خورشید خواهد بود.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از  شینهوا، سازمان علم و فناوری هوافضای چین در نظر دارد ۲ ماهواره هواشناسی دیگر را در سال ۲۰۲۱ پرتاب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از ماهواره‌های برنامه ریزی شده  (Fengyun-۳E (FY-۳E نام دارد؛ این پنجمین عضو از ماهواره‌های سری Fengyun-۳ کشور در مدار قطبی و نخستین ماهواره هواشناسی جهان در مدار طلوع خورشید خواهد بود.

 ماهواره «Fengyun-۲ D»اولین ماهواره هواشناسی چین است که  اکتبر سال ۲۰۰۴ به فضا و مدار زمین فرستاده شد.

از آنجایی که نور خورشید در مدار طلوع خورشید همیشه بر روی ماهواره می‌درخشد، می‌تواند از صفحات خورشیدی خود استفاده مداوم کند. به گفته سازمان علم و فناوری هوافضای چین، ماهواره FY-۳E دقت و کارایی پیش بینی عددی جهانی را بهبود می‌بخشد.

ماهواره دیگر (Fengyun-۴B (FY-۴B است که دومین ماهواره زمین شناسی زمینی سری Fengyun-۴ خواهد بود. چین ماه دسامبر سال ۲۰۱۶، یک ماهواره آزمایش علمی به نام  FY-۴A را به فضا پرتاب کرد. 

از اوایل سال ۱۹۶۹، چین شروع به دریافت، پردازش و استفاده از داده‌های ماهواره‌های خارجی هواشناسی کرد؛ در همین حال این کشور در حال توسعه سیستم ماهواره‌ای هواشناسی خود است.

در طول ۵۰ سال گذشته، خدمات هواشناسی چین پیشرفت بزرگی داشته است؛ تاکنون این کشور در مجموع ۱۷ ماهواره هواشناسی Fengyun راه اندازی کرده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: چین هواشناسی ماهواره فناوری ماهواره هواشناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۳۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای نخستین بار؛ ناو سپاه از مدار صفر درجه عبور کرد

ناو بالگردبر شهید نادر مهدوی نیروی دریایی سپاه از مدار صفر درجه عبور کرده و در اجرای ماموریت در نیم کره جنوبی قرار دارد.

به گزارش فارس، ناو بالگردبر شهید نادر مهدوی نیروی دریایی سپاه از مدار صفر درجه عبور کرده و در اجرای ماموریت در نیم کره جنوبی قرار دارد. این اولین حضور نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ماموریتی در این سطح و دور از آبهای کشورمان است.

ناو شهید مهدوی با ۲۴۰ متر طول و ۳۲ متر پهنا قابلیت بارگیری ۴۱ هزار تن تجهیزات را دارد و برد عملیاتی آن بیش از ۱۸ هزار مایل عنوان شده است.

این ناو به تجهیزات متنوع رزمی از جمله سیستم شلیک موشک بالستیک، رادار آرایه فازی سه بعدی، توپخانه ضدهوایی زو-۲۳–۲، اورلیکن و اورلیکن ۳۵ م‌م مجهز است و قادر است تا ۴ بالگرد و ده‌ها پهپاد و شناور را با خود به دریا برده و عملیاتی کند.

برای نخستین بار؛ ناو سپاه از مدار صفر درجه عبور کرد | لحظه شلیک موشک بالستیک از ناو شهید مهدوی | فیلم و عکس

این اولین اعزام ناوگان نیروی دریایی سپاه در آبهای دور آنهم در نیمکره جنوبی زمین بشمار می‌رود که علاوه بر آمادگی‌های تجهیزاتی و تکنیکی به عنوان نقطه عطفی در حضور ناوها و شناورهای سپاه در اقیانوس‌ها نیز ارزیابی و قلمداد می‌شود.

به گفته کارشناسان و تحلیل‌گران نظامی، با این حضور شکوه آفرین می‌توان باور داشت که حالا نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران که پرچمدار حضور ایران در آبهای دور در صیانت از منافع دریایی کشورمان بشمار می‌رود، پشتیبان و همسنگر قدرتمندی در این عرصه خواهد داشت که بر تمرکز و توان ایفای این مسئولیت خطیر می‌افزاید.

دیگر خبرها

  • نخستین فضاپیمای سرنشین‌دار بوئینگ به مدار می‌رود
  • برای نخستین بار؛ ناو سپاه از مدار صفر درجه عبور کرد
  • پاکسازی زباله‌های فضایی با کمک فناوری ژاپنی
  • فو فایتر؛ چشم تیزبین پنتاگون در مدار زمین برای ردیابی موشک‌ها
  • موشک با سوخت موم شمع به مدار رفت
  • فو فایتر ؛ چشم تیزبین پنتاگون در مدار زمین برای ردیابی موشک ها(+عکس)
  • شبکه هابل برای اولین بار با یک ماهواره ارتباط بلوتوثی برقرار می‌کند
  • غول جدید ماهواره‌ای به رقابت با ایلان ماسک می‌رود
  • هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کنند
  • سال پر پرتاب فضایی ایران با ماهواره‌های طلوع ۳، ظفر ۲ و کوثر