Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محمد سبزه زاری شامگاه شنبه در برنامه برآیند صدا و سیمای مرکز خوزستان با موضوع "سیل گذشته، سیل آینده" بیان کرد: برای نخستین بار به زودی مدل میان مدتی در اداره کل هواشناسی خوزستان استفاده خواهد شد که وضعیت آب و هوای استان را تا ۴۵ روز آینده پیش بینی خواهد کرد و می توان به این مدل اطمینان داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در ۱۰ سال گذشته وضعیت نرم افزاری و سخت افزاری اداره کل هواشناسی خوزستان بسیار بهبود یافته افزود: اکنون به صورت آنلاین تصاویر ماهواره ای وضعیت جوی استان را رصد می کنیم.

سبزه زاری ادامه داد: این اداره کل در حوزه مدل سازی دچار مشکل است و نیاز به سخت افزار دارد، برای ساخت این مدل ها باید یک سرور که قیمت آن ۱۵ میلیارد ریال است تهیه شود که استانداری خوزستان قول مساعد برای تهیه آن را داده است.

افزایش ۲۰۰ درصدی بارش باران در سال آبی جاری

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان نیز دراین نشست بیان کرد: میزان بارش باران در سال آبی فعلی نسبت به سال آبی پیش از آن ۲۰۰ درصد افزایش و نسبت به سال های آبی استان در بلند مدت ۷۰ درصد رشد داشته است.

کیامرث حاجی زاده با اشاره به کمبودهای سخت افزاری اداره کل هواشناسی خوزستان ادامه داد: حرکت خوبی برای بهبود شرایط زیر ساختی و تامین کمبودهای اداره کل هواشناسی خوزستان آغاز شده است، و از سال ۹۶ برای بهبود شرایط زیر ساختی در این استان اعتباراتی از صندوق توسعه ملی به خوزستان اختصاص می یابد.

وی گفت: در جریان سیل اخیر در خوزستان تلاش داشتیم که با رهاسازی مناسب آب از سدهای استان مانع وقوع حوادث ناگوار شویم و در نامه ای به سازمان آب و برق خوزستان اعلام کردیم که رهاسازی آب از سدها را مدیریت کند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان با اشاره به اینکه زیرساخت های استان در زمان وقوع بحران بسیار بهبود یافته است ادامه داد: برای استفاده از تلفن ماهواره ای درشرایط بحرانی،در برخی مناطق خوزاستان مشکل آنتن دهی داریم.(تلفن های ماهواره ای در هر جایی قابل استفاده هستند و امکان برقراری تماس از هر مکانی را فراهم می سازند، زیرا زیرساخت ارتباطی آنها به سطح زمین وابسته نیست. تلفن های ماهواره ای به شبکه سلولی زمینی وصل نمی شوند، بلکه داده ها را مستقیم با ماهواره قرار گرفته در مدار زمین رد و بدل می سازد.)

تعمیر ۱۲ هزار و ۷۰۱ واحد مسکونی آسیب دیده از سیل در خوزستان

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان ادامه داد: از ۱۴ هزار خانه شناسایی شده آسیب دیده از سیل اخیر در خوزستان ۱۲ هزار و ۷۰۱ واحد مسکونی تعمیر شده و پیش بینی می شود که تا ۱۵ روز آینده کار تعمیر این خانه ها پایان یابد.

حاجی زاده گفت: ۱۶۰ هزار تن سیمان رایگان ۱۲ هزار قلم کالای خانگی نیز بین خانواده های مناطق سیل زده خوزستان توزیع شده است.

وی گفت: در پرداخت خسارت به کشاورزان خسارت دیده از سیل دچار مشکلاتی شدیم که این مشکلات نیز در سطح ملی است اما پرداخت خسارت به صنایع آسیب دیده از سیل در حال انجام است.

به گزارش ایرنا در جریان وقوع سیلاب اخیر در خوزستان که با طغیان رودخانه‌های کرخه، دز و کارون از روزهای آغازین فروردین شروع شد، خساراتی به زمین های کشاورزی، واحدهای مسکونی، و زیرساخت های چندین شهرستان حاشیه این رودخانه ها وارد شد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۱۱۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات تازه از ورود سامانه بارشی به استان کهگیلویه و بویراحمد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل هواشناسی استان کهگیلویه و بویراحمد جزئیات تازه از ورود سامانه بارشی به این استان را تشریح کرد.

علی کرمی روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در نشست فوق العاده ستاد مدیریت بحران استان افزود: بارندگی‌ها در اغلب نقاط استان شروع شده است.

وی اظهار کرد: هشدار سطح نارنجی نسبت به ورود سامانه بارشی صادر شده بوده که این هشدار با توجه به سه روز تعطیلی و سفر مسافران و گردشگران و کوچ عشایر تبدیل به قرمز شد.

مدیرکل هواشناسی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: اوج بارش‌های پیش رو از صبح تا شب پنجشنبه است.

کرمی تصریح کرد: با توجه به این سامانه بارشی، از کوهنوردی و تردد در حاشیه رودخانه ها و مسیل ها خودداری شود.

وی ادامه داد: در پی این سامانه کاهش دید افقی را شاهد خواهیم بود و کشاورزی و شیلات تدابیر لازم را برای جلوگیری و کاهش خسارات احتمالی بیندیشند.

مدیرکل هواشناسی استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: طبق پیش‌بینی‌های صورت گرفته بیشترین بارش‌ها را در شهرستان‌های گچساران، کهگیلویه، چرام، باشت، و مسیر بابامیدان به یاسوج خواهیم داشت.

کرمی با بیان اینکه هشدار نارنجی برای روزهای جمعه و شنبه پابرجاست، تاکید کرد: میزان بارش ها دقیق مشخص نیست اما شدت بارش ها در ساعاتی زیاد خواهد بود.

به گزارش ایسنا، وی بیان کرد: دمای هوای امروز شهر یاسوج ۸ درجه سانتیگراد بود که پیش بینی دمای این شهر طی فردا پنجشنبه ۱۰ درجه سانتیگراد است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی در خراسان شمالی
  • هشدار هواشناسی به کشاورزان
  • تداوم بارش‌ها در خوزستان
  • رگبار، رعد و برق و وزش باد در زنجان پیش بینی شد
  • صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در گیلان
  • بارش‌های سیل‌آسا در یزد/ آسمان یزد بارانی است + فیلم
  • تداوم رگبارهای پراکنده در خوزستان تا شنبه
  • هشدار سطح زرد هواشناسی برای فعالیت سامانه بارشی در گیلان
  • هشدار؛ سامانه جدید بارشی در راه مازندران است
  • جزئیات تازه از ورود سامانه بارشی به استان کهگیلویه و بویراحمد