Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش برنا آذربایجان‌غربی، امروز همزمان با نخستین روز از ایام الله دهه مبارک فجر، بهره برداری از طرحهای هواشناسی استان با حضور استاندار برگزار شد.

ظهر امروز سامانه دریافت تصاویر ماهواره هواشناسی با ۴۵۰ میلیون ریال اعتبار با هدف بهبود پیش‌بینی‌های استانی و دسترسی سریع و بدون وقفه به تصاویر ماهواره‌ای به بهره برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم که با حضور شهریاری استاندار آذربایجان‌غربی، ابراهیم میرزایی معاون فنی و شبکه ایستگاه های هواشناسی کشور و تنی چند از مسئولین شهری و استانی برگزار شد ایستگاه‌های خودکار هواشناسی باری، نقده، میاندوآب، بوکان، دانشگاه نازلو، پل میان‌گذر دریاچه ارومیه و ایستگاه شهری ارومیه و همچنین ایستگاه‌های باران‌سنجی میرآباد نقده، محمدیار، سولیک، سرو، دیزج مرگور، تخت سلیمان و سیلوانا نیز به بهره‌برداری رسیدند.

طبق گفته ضیائیان مدیرکل هواشناسی استان، هدف از بهره‌برداری از ۱۴ ایستگاه فوق دریافت آخرین اطلاعات و آمار بدون دخالت دست و انسان و بصورت آنی است، این درحالیست که در ابتدای دولت تدبیر و امید تعداد ایستگاه‌های خودکار تنها یک ایستگاه بوده است.

شهریاری استاندار آذربایجان‌غربی هم در مراسم افتتاح پروژه‌های هواشناسی با اشاره به پیوند مستقیم برنامه‌های کشاورزی و احیای دریاچه و مدیریت بحران با اطلاعات هواشناسی گفت: با اجرا و افتتاح پروژه های جدید و تکنولوژی نوین می‌توانیم برنامه های کشور را بهتر از قبل به پیش ببریم.

معرفی پروژه‌های افتتاحی هواشناسی آذربایجان‌غربی:

- سامانه دریافت تصاویر ماهواره هواشناسی با ۴۵۰ میلیون ریال اعتبار (هدف و تاثیرات:بهبود پیش‌بینی‌های استانی، دسترسی سریع و بدون وقفه به تصاویر ماهواره‌ای)

- سامانه مانیتورینگ پیش بینی با ۱۰۰۰ میلیون ریال اعتبار (هدف و تاثیرات: بهبود پیش‌بینی‌های استانی، دسترسی سریع و بدون وقفه همکاران پیش‌بینی به تصاویر و نقشه‌های ماهواره‌ای)

- سامانه پایش و سنجش از راه دور پارامترهای هواشناختی دریاچه ارومیه فاز یک سامانه نیاز آبی با ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار (هدف و تاثیرات: مدیریت مصرف آب کشاورزی و بهبود توصیه‌های هواشناسی کشاورزی)

- ایستگاه خودکار هواشناسی شهری در داخل شهر ارومیه با۲۸۴۰ میلیون ریال اعتبار ( هدف و تاثیرات: پایش داده‌های ایستگاه‌های هواشناسی و افزایش کمی و کیفی داده‌های ایستگاه‌های هواشناسی و کمک به بهبود پیش‌بینی اندازه‌گیری پارامترهای آلودگی هوا و سنجش آلاینده‌ها)

- ایستگاه خودکار هواشناسی دریایی پل میانگذر ارومیه با ۲۷۰۰ میلیون ریال اعتبار (هدف و تاثیرات: پایش داده‌های ایستگاه‌های هواشناسی و افزایش کمی و کیفی داده‌های ایستگاه‌های هواشناسی و کمک به بهبود پیش‌بینی اندازه‌گیری پارامترهای مربوط به دریاچه ارومیه)

- ایستگاه خودکار هواشناسی مجتمع گردشگری باری با۲۷۵۰ میلیون ریال اعتبار (هدف و تاثیرات: پایش داده‌های ایستگاه‌های هواشناسی و افزایش کمی و کیفی داده‌های ایستگاه‌های هواشناسی و کمک به بهبود پیش‌بینی)

- ایستگاه خودکار هواشناسی شهرستان بوکان با۲۶۵۰میلیون ریال اعتبار (هدف و تاثیرات: پایش داده‌های ایستگاه‌های هواشناسی و افزایش کمی و کیفی داده‌های ایستگاه‌های هواشناسی و کمک به بهبود پیش‌بینی)

- ایستگاه خودکار هواشناسی شهرستان نقده با۲۷۵۰ میلیون ریال اعتبار (هدف و تاثیرات: پایش داده‌های ایستگاه‌های هواشناسی و افزایش کمی و کیفی داده‌های ایستگاه‌های هواشناسی و کمک به بهبود پیش‌بینی)

- ایستگاه خودکار هواشناسی شهرستان میاندوآب با ۲۷۵۰میلیون ریال اعتبار (هدف و تاثیرات: پایش داده‌های ایستگاه‌های هواشناسی و افزایش کمی و کیفی داده‌های ایستگاه‌های هواشناسی و کمک به بهبود پیش‌بینی)

- ایستگاه خودکار هواشناسی دانشگاه نازلو با۲۷۴۰ میلیون ریال اعتبار (هدف و تاثیرات: پایش داده‌های ایستگاه‌های هواشناسی و افزایش کمی و کیفی داده‌های ایستگاه‌های هواشناسی و کمک به بهبود پیش‌بینی)

- ایستگاه بارانسنجی تمام اتوماتیک بخش سرو با ۳۰۰میلیون ریال اعتبار (هدف و تاثیرات: پایش داده‌های ایستگاه‌های هواشناسی و افزایش کمی و کیفی داده‌های ایستگاه‌های هواشناسی و کمک به بهبود پیش‌بینی)

- ایستگاه بارانسنجی تمام اتوماتیک تخت سلیمان تکاب با ۳۰۰ میلیون ریال اعتبار( هدف و تاثیرات: پایش داده‌های ایستگاه‌های هواشناسی و افزایش کمی و کیفی داده‌های ایستگاه‌های هواشناسی و کمک به بهبود پیش‌بینی)

- ایستگاه بارانسنجی تمام اتوماتیک میرآباد شهرستان نقده با۳۰۰میلیون ریال اعتبار(هدف و تاثیرات: پایش داده‌های ایستگاه‌های هواشناسی و افزایش کمی و کیفی داده‌های ایستگاه‌های هواشناسی و کمک به بهبود پیش‌بینی)

- ایستگاه بارانسنجی تمام اتوماتیک محمدیار شهرستان نقده با ۳۰۰ میلیون ریال اعتبار(هدف و تاثیرات: پایش داده‌های ایستگاه‌های هواشناسی و افزایش کمی و کیفی داده‌های ایستگاه‌های هواشناسی و کمک به بهبود پیش‌بینی)

- ایستگاه بارانسنجی تمام اتوماتیک بخش سیلوانای ارومیه با ۳۰۰ میلیون ریال اعتبار(هدف و تاثیرات: پایش داده‌های ایستگاه‌های هواشناسی و افزایش کمی و کیفی داده‌های ایستگاه‌های هواشناسی و کمک به بهبود پیش‌بینی)

- ایستگاه بارانسنجی تمام اتوماتیک بخش مرگور ارومیه با ۳۰۰ میلیون ریال اعتبار (هدف و تاثیرات: پایش داده‌های ایستگاه‌های هواشناسی و افزایش کمی و کیفی داده‌های ایستگاه‌های هواشناسی و کمک به بهبود پیش‌بینی)

- ایستگاه بارانسنجی تمام اتوماتیک خوشاکو ارومیه با۳۰۰میلیون ریال اعتبار (هدف و تاثیرات: پایش داده‌های ایستگاه‌های هواشناسی و افزایش کمی و کیفی داده‌های ایستگاه‌های هواشناسی و کمک به بهبود پیش‌بینی)

- ایستگاه خودکار هواشناسی شهرستان شوط با۲۷۲۰ میلیون ریال اعتبار (هدف و تاثیرات: پایش داده‌های ایستگاه‌های هواشناسی و افزایش کمی و کیفی داده‌های ایستگاه‌های هواشناسی و کمک به بهبود پیش‌بینی)

 

خبرنگار: سینا پسران افشاریان

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۵۴۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان بهره برداری از خط ۱۰ مترو تهران اعلام شد

حسین نصر آزادانی مجری خط ۱۰ متروی تهران در جریان بازدید خبرنگاران از ایستگاه متروی دریاچه چیتگر و چند ایستگاه دیگر خط ۱۰ گفت: خط ۱۰ مترو ۳۴ ایستگاه و ۴۷ کیلومتر تونل دارد و از غربی‌ترین نقطه تهران شروع و در انتها در فلکه سوم تهرانپارس تقاطع خط ۴ تمام می‌شود.

وی با بیان اینکه این خط مناطق یک تا پنج و ۲۱ و ۲۲ را پوشش می‌دهد، اظهار کرد: مناطقی که از سیستم انبوه‌بر مترو کم‌بهره هستند از این خط بهره‌مند خواهند شد. خط ۱۰ بار جمعیتی زیادی را که در منطقه ۲۲ وجود دارد، پوشش می‌دهد و در کاهش حجم ترافیک بزرگراه‌های نیایش، همت، حکیم و تهران کرج سهم بسزایی دارد.

نصرآزادانی خاطرنشان کرد: خط ۱۰ در ایستگاه تقاطعی این خط با خط پنج «یعنی وردآورد» تا ۵۰ درصد از مسافران کرج را پوشش می‌دهد و تراکم مسافری ایستگاه‌های خط ۴ و ۲ را در ایستگاه صادقیه و ارم سبز بهبود می‌دهد.

مجری خط ۱۰ متروی تهران با بیان اینکه ایستگاه دریاچه، کارگاه مرکزی قطعه غربی خط ۱۰ و محل ورود دو دستگاه تی‌بی‌ام است، عنوان کرد: تی‌بی‌ام یک به سمت شرق حفاری کرده و تی‌بی‌ام شماره ۳ به سمت غرب و وردآورد حرکت خود را آغاز خواهد کرد. بنا بر این است که حفاری تونل‌های خط ۱۰ مترو با ۵ دستگاه تی‌بی‌ام انجام بگیرد.

وی بیان داشت: برنامه‌ریزی شده تا فاز یک خط ۱۰ ظرف چهار سال به شرط تأمین منابع مالی به بهره‌برداری برسد. حدود ۱۶ موقعیت را با کمک شهرداران مناطق ویژه ایستگاه‌های این خط تحویل قرارگاه خاتم دادیم.

نصر آزادانی با اشاره به ایستگاه‌های در حال ساخت این خط گفت: عملیات عمرانی ایستگاه‌های پژوهش، دریاچه چیتگر، اتریش، ساحل، میدان موج المپیک، کوهسار، جنت‌آباد، سردار جنگل، ایرانشهر و میدان کتاب آغاز شده است. مناقصه سایر ایستگاه‌های خط ۱۰ نیز در حال انجام است.

محمد علی پاشا زانوسی، مدیر پروژه پیمانکار شرکت بین الملل عمران سریر نیز در این بازدید گفت: در حال حاضر در کارگاه ایستگاه تبادلی و تقاطعی با خط ۶ مترو به نام Y ۱۰-Z ۶ هستیم که این ایستگاه ۱۴۲ متر طول دارد.

وی ادامه داد: احجام آن حدود ۹۰ هزار متر مکعب و میزان بتن ریزی آن ۳۴ هزار متر مکعب است. این ایستگاه یک تونل فرعی به طول ۱۹۰ متر دارد که در حال حفاری است.

فرشاد نامی مشاور پروژه کارگاه متروی میدان المپیک نیز گفت: پروژه تجهیز کارگاه میدان دهکده المپیک که در منطقه ۲۲ قرار دارد از سال ۱۴۰۰ شروع شد. در حال حاضر در حال حفاری شمع‌های سازه نگهبان هستیم. بعد از حفاری شمع‌ها با روش تاپ‌داون سازه نگهبان ایستگاه و تراز آن را شروع می‌کنیم.

شاهرخ حیدری مدیر پروژه مهندسین مشاور شرکت بهرو درباره ایستگاه میدان اتریش گفت: در طراحی این ایستگاه که در خط ۱۰ قرار دارد تلاش کردیم که باتوجه به زمین‌های موجود و همکاری شهرداری مناطق عمق خط را کاهش بدهیم. این امر می‌تواند دستاورد‌هایی اعم از کاهش هزینه و افزایش سرعت اجرا داشته باشد.

وی ادامه داد: عمق ایستگاه میدان اتریش ۲۱ متر و تراز ریل آن ۱۸ متر است. حدود ۵۰ درصد ایستگاه به تراز کف رسیده و سریعاً بتن ریزی شروع می‌شود.

حیدری با تاکید بر اینکه تی بی ام از ایستگاه دریاچه به سمت ایستگاه میدان اتریش در حال حرکت است، اظهار کرد: به زودی ایستگاه به مرحله‌ای می‌رسد که تی بی ام از آن عبور می‌کند. به محض عبور دستگاه سایر فعالیت‌ها می‌تواند انجام شود.

وی در پایان گفت: برنامه بهره برداری ما از ایستگاه حدوداً ۳۰ ماهه است و ایستگاه میدان اتریش که جز ایستگاه‌هایی است که در فاز اول به بهره‌برداری می‌رسد در سال ۱۴۰۴ افتتاح خواهد شد. پیش بینی شده که ورودی‌ها و هواساز‌های ایستگاه نیز به موازات کار شود.

منبع: مهر

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • تدوام سامانه بارشی در آذربایجان غربی/سیلاب و طغیان رودخانه‌ها دور از انتظار نیست
  • هشدار هواشناسی نسبت به بارش رگبار و رعد و برق
  • بارش‌ باران تا شنبه در آذربایجان‌غربی تداوم دارد
  • فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان‌غربی تقویت شد
  • اینترنت رایگان برای معلم‌ها
  • زمان بهره برداری از خط ۱۰ مترو تهران اعلام شد
  • تخصیص ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای احداث مخزن آب آشامیدنی در گوجان
  • تقویت سامانه بارشی از فردا پنجشنبه در آذربایجان‌غربی
  • زارع‌پور: از پایگاه چابهار ماهواره به فضا پرتاب می‌کنیم
  • زارع‌پور: پایگاه چابهار تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد